Бракераж комиссиясы асханасының жұмысына тұрақты түрде бақылауды
Атқарылған жұмыстардың мазмұны: Тексеру күндері: 21 сәуір 2025ж Ас мәзірін тексеру: күн сайын ұсынылған тағамдар бекітілген мәзірге сәйкестендіріліп, тағамдардың салмағы, дәмі, иісі, сыртқы көрінісі мен температурасы тексерілді. Тамақтың сапасы: дайындалған тағамдар санитарлық-гигиеналық талаптарға сай, дәмі үйлесімді, сапасы жақсы. Гигиена және санитария: асхана бөлмесі, құрал-жабдықтар мен қызмет көрсетуші персоналдың сыртқы келбеті мен гигиенасы санитарлық нормаларға сәйкес. Оқушылардың