21
сәуір
2025
Бракераж комиссиясы асханасының жұмысына тұрақты түрде бақылауды қамтамасыз ету.
Атқарылған жұмыстардың мазмұны:
- Тексеру күндері: 21 сәуір 2025ж
- Ас мәзірін тексеру: күн сайын ұсынылған тағамдар бекітілген мәзірге сәйкестендіріліп, тағамдардың салмағы, дәмі, иісі, сыртқы көрінісі мен температурасы тексерілді.
- Тамақтың сапасы: дайындалған тағамдар санитарлық-гигиеналық талаптарға сай, дәмі үйлесімді, сапасы жақсы.
- Гигиена және санитария: асхана бөлмесі, құрал-жабдықтар мен қызмет көрсетуші персоналдың сыртқы келбеті мен гигиенасы санитарлық нормаларға сәйкес.
- Оқушылардың пікірі: оқушылар мен ата-аналар тарапынан тамақ сапасына байланысты шағымдар мен ескертулер түскен жоқ.
- Порция көлемі: жас ерекшеліктеріне қарай жеткілікті мөлшерде ұсынылды.


